CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 24 February 2011

Dengan Nama Allah Yg Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Hari ini hari Jumaat, elok rasanya dimulakan first article di blog ni pada hari Jumaat, insya-Allah harap dpt berkat sempena hari baik ni..

Niat utama adanya blog ni sebab nak masuk contest yand dianjurkan Mommy Lyna. Hadiah nye sangat2 menarik okey..mekasih pada adikku yg tolong set up kan blog ni..lepas dia dah siap sume, tetiba rasa macam tak dak idea plak nak menulis. Subjek paling saya tak suke masa sekolah dulu is writing essay..english ke BM ke sama jek..mmg tak dak jiwa penulis. Tp disebabkan hadiah yg Mommy Lyna tawarkan, teruja jugak nak buat entry..hehe.Insya-Allah bila idea datang, saya tulis la apa yg saya mahu..tunggu..

1 comment:

CT said...

Welcome to d club...congrat!!!